Wij leveren een bijdrage aan een comfortabel en veilig leefklimaat bij jou thuis.

Maak een afspraak

OPTIMALISEER JOUW WOONOMGEVING

Dé plek waar wij als mens de meeste tijd van ons leven doorbrengen. Daar waar gezelligheid samenkomt, verbinding ontstaat, je écht jezelf kunt zijn is thuis! Wij creëren een comfortabel leefklimaat en een veilige thuishaven. Of het nu gaat om het integreren van slimme verlichting, beveiligingscamera’s, alarmsystemen of audiotoepassingen: alles is mogelijk! Gigantische zichtbare opbouwspeakers en meterslange kabels zijn verleden tijd. Onze slimme oplossingen nemen niet de overhand in het interieur.

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN IN EN RONDOM JOUW HUIS

Wij maken samen met jou een plan op maat. Passend is het interieur en in het budget. Onze systemen zijn voorbereid op de toekomst en kunnen bovendien worden uitgebreid en aangepast wanneer je behoefte verandert. Haal inspiratie uit de mogelijkheden hieronder.

AUDIO / VIDEO

De combinatie audio en video biedt de ultieme ervaring om een film tot leven te roepen of het live-concert van je favoriete artiest te herbeleven. Het ontwerp van onze producten en oplossingen worden zo samengesteld en geplaatst dat het niet bepalend is voor de inrichting.

DOMOTICA

Door slimme automatisering verhogen we het comfort. Dit kan worden toegepast op lichtsturing, haardsturing, gordijnsturing en meer.

MULTIMEDIA

Een thuisnetwerk laat alle apparaten met elkaar praten. Een centrale bibliotheek is voldoende om overal in huis jouw eigen muziek te luisteren, foto’s te bekijken en op meerdere apparaten films af te spelen. Makkelijk wanneer iedereen in jouw gezin een andere serie wil kijken.

BEVEILIGING

Home Autotainment biedt oplossingen om inbraken tijding te signaleren en te voorkomen. Wij zorgen voor een totaaloplossing van één geregistreerd systeem. Van eenvoudige systemen, in bijvoorbeeld deuren, tot complexe omgevingen.

Aqualon Van Zutphen Installatietechniek B.V.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN