BRENG COMFORT NAAR THE NEXT LEVEL

HOUD HET OVERZICHTELIJK

Slimme automatisering voor jouw boot

In onze huiselijke omgeving heeft slimme automatisering en eerste klas audio- en videoapparatuur lang geleden zijn intrede gemaakt. Een sector waarbij dit minder bekend is, is de maritieme sector. Je zou het Domotica voor onderweg kunnen noemen. In het verleden ontstond bij het wegvaren vanuit de haven een onvoorspelbaar avontuur en was wifi op reis niet denkbaar. Tegenwoordig willen mensen aan boord kunnen genieten van het comfort zoals ze gewend zijn. Wij zorgen ervoor dat ruimtes op jouw boot worden voorzien van de juiste verlichting en apparatuur. Allemaal eenvoudig te bedienen vanuit je tablet of smartphone.

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN IN EN RONDOM JOUW BOOT

Domotica zorgt ook voor veiligheid. Zo creëren wij een geïntegreerd navigatiesystemen en kunnen verschillende veiligheidsfactoren en camera’s worden gemonitord via het controlepaneel. Ook gegevens als temperatuur, tankgegevens en windsnelheden kunnen worden weergegeven. Alles om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bekijk hieronder nog meer mogelijkheden.

AUDIO EN VIDEO

Genieten van TV kijken of theater aan boord zoals in je woning? Ook dat is mogelijk. Evenals kunnen deze apparaten worden bediend vanuit één systeem. Uiteraard maken we gebruik van zeewaardige producten.

DOMOTICA

Dit omvat alle oplossingen betrekking op het lichtsysteem en de temperatuurregeling. Met een smartphone of tablet kun je de domotica van jouw boot bedienen. Dit beperkt zich niet alleen tot bediening aan boord, maar ook op afstand.

MULTIMEDIA

Wij maken het mogelijk om jouw eigen bibliotheek aan video’s, foto’s en muziek waar dan ook op meerdere schermen te bekijken.

BEVEILIGING

Zeebestendige camera’s waken over jouw eigendom, ook wanneer je niet aan boord bent. Alle beelden zijn terug te kijken via een app en worden opgeslagen.

Aqualon Van Zutphen Installatietechniek B.V.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN