Wij vertalen jouw behoefte naar een slimme oplossing

DOMOTICA

Domotica omvat de elektronische communicatie tussen allerlei apparaten en toepassingen in een woonhuis, kantoorpand of voertuig. Automatiseren verhoogt het comfort en bied je tevens de mogelijkheden om je bedrijfspand of huis veiliger en energiezuiniger te maken. Het bijkomend voordeel is dat alles te besturen is vanuit één gebruiksvriendelijk systeem. Of het nu gaat om beveiliging, het op afstand besturen van jouw cv-ketel of het in -en uitschakelen van verlichting. Het is geheel te integreren naar jouw behoefte. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig.

Iedereen is in staat om het systeem te besturen. Technologische kennis is absoluut niet nodig.

BESTUUR OP AFSTAND

Home Autotainment Benelux realiseert een koppeling van alle gewenste systemen. Dit zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over een ruimte. Ben je onderweg en ben je vergeten een lamp uit te doen? Schakel deze uit op afstand. Want het systeem wordt bestuurd door user interface. Je kunt het systeem dus bedienen op elke locatie. Dankzij Dominica kun je energie en geld besparen omdat je alle elektrische apparaten in een keer kunt uitschakelen. Zo voorkom je sluipverbruik. Denk groot, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij werken samen met een team van vaste experts, zodat wij elke oplossing kunnen realiseren. Om onafhankelijk te blijven, zijn wij partner van de volgende systeem builders.

Bedrijven als Gira, ABB, Merten, Hager, Siemens, Schneider werken samen om te bouwen aan het beste systeem, genaamd KNX. Wij kunnen schakelen met uw eigen installateur of lokale elektro installateur.
BTicino is levenrancier voor designprodcuten die een leven comfortabele maken, met oog voor duurzaamheid. BTicino staat symbool voor 'made in Italy' topkwaliteit, technologie en design. Daarnaast heeft dit bedrijf het MyHome domotica platvorm ontwikkelt. Een opensource platvorm zodat andere bedrijven hier hun eigen functionaliteit kunnen toevoegen. Minder uitgebreid dan KNX, maar kan prijstechnisch interessant zijn.
Fibaro is het snelst groeiende bedrijf op het gebied van domotica in Europa. Fibaro is een systeem dat volledig is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Polen. Alle intelligente huishoudelijke apparaten worden zelf gemaakt.

Platform De Balder

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators
Boost Creators