OPTIMALISEER JOUW WERKOMGEVING

MAAK EEN AFSPRAAK

BELEEF MEER COMFORT OP KANTOOR

De ruimte en middelen in een kantoorpand moeten voornamelijk functioneel van aard zijn. Een dag zonder internet is niet meer denkbaar en een presentatie geven zonder groot scherm is moeilijk werkbaar. Medewerkers moeten zonder technische problemen kunnen communiceren en presenteren. Home Autotainment creëert slimme oplossingen die comfort bieden op kantoor en medewerkers assisteren bij het werk. Denk hierbij aan processen automatiseren, het verbeteren van de verstaanbaarheid, het toepassen van multimedia zoals video conferencing.

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN IN EN RONDOM JOUW KANTOOR

Wij leveren maatwerk. Samen bekijken we de mogelijkheden en vertalen jouw wensen naar slimme oplossingen. Laat je fantasie leven. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

AUDIO EN VIDEO

Wij verbeteren de verstaanbaarheid in de ruimte. Essentieel bij een presentatie en noodzakelijk om duidelijk te kunnen communiceren. Ons uitgangspunt is om geluid zo natuurlijk mogelijk te laten klinken door onevenaarbare audioprestaties. Kabels kunnen worden weggewerkt en zijn niet storend in het interieur.

DOMOTICA

Zaken als verlichting raamdecoratie, beamers, multiple LCD schermen, audio & overige apparatuur moeten met een druk op de knop in- en uitgeschakeld kunnen worden middels één overzichtelijk systeem.

MULTIMEDIA

Wij maken het communiceren met anderen branche sectoren makkelijker. Denk hierbij aan het toepassen van multimedia zaken zoals video conferencing en het eenvoudig uitwisselen van data.

BEDIENINGEN

Notebooks en laptops moeten eenvoudig te koppelen zijn aan een server. We voorzien tafels van weggewerkte panelen en stroomaansluitingen. Onzichtbaar wanneer je apparaten niet gebruikt en toch met een klik bereikbaar.

Aqualon Van Zutphen Installatietechniek B.V.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN