Wie zijn wij?

hoofdfoto homeautotainment wie zijn wij test
Home Autotainment Benelux BV is een onderneming die functionaliteit, comfort en omgang met techniek makkelijker maakt. Een totaalpakket aan zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst, zonder dat u zich ook maar een moment over de achterliggende techniek druk hoeft te maken.

Waar dan ook, wanneer dan ook toegang tot het wereldwijde web, een e-mail versturen uit de keuken en bellen in bad met een goede vriend. Die ene film beleven waar u al zoveel over gehoord heeft, een interactief spel spelen met het gezin, uw huis ’s avonds veilig achterlaten of, voordat u thuis komt, alvast de gordijnen dicht doen, een up to date presentatie houden met de nieuwste technieken om uw gewenste doel te bereiken, vanuit uw boot een overzicht van alle zaken in rondom uw woning, kantoor of op de boot zelf. Systeemintegratie.

Alle producten van Home Autotainment Benelux zijn van de hoogste kwaliteit en worden vakkundig bij u geïnstalleerd. Van een eenvoudige koppeling van apparatuur tot een volledig operationeel systeem: uw fantasie is onze uitdaging.

Met een op uw situatie toegespitst plan, een dealership van de beste merken en een eigen servicedienst kiest u voor vertrouwen. Vertrouwen in uw eigen digitale toekomst!