Uw Woning

hoofdpagina uw woning home autotainment Thuis, de plek waar rust, gezelligheid en familie voorop staan. Samen gezelligheid creeren en heerlijk genieten van het comfort waar we hedendaags van kunnen genieten. We zijn in de bevoorrechte positie om veel comfort en luxe in onze woningen aan te brengen. De mate waarin is geheel afhankelijk van wensen en budget. Uw woning moet uw thuis zijn voor het hele gezin. Vaak zijn functionele zaken en sfeer niet rijmend. Een fraai gestylleerd interieur kan zomaar teniet gedaan worden door het toepassen van verkeerde technieken. Stelt u eens voor, u leest een laatste gestuurde mail via uw tablet, uw kind geniet van een game levensgroot op de televisie om zo samen optimaal te genieten van de warmte van de haard. Samenzijn en toch je eigen ding doen!

Ons doel is om samen met u en/of de stylist een oplossing te zoeken om uw wensen van techniek en entertainment verenigen tot een passend geheel voor een passend budget. Vele systemen zijn daarom ook makkelijk uitbreidbaar en voorbereid op de toekomst. Welkom in de wereld van custom install.

  • Middels het toepassen van Domotica verhogen we comfort en sfeer om zo eenvoudig lichtsferen te creeren desgewenst haardsturing, gordijnsturing.
  • Op gebied van Custom Install Audio & Video oplossingen. Heeft u ooit onzichtbare luidsprekers gezien? Overal geluid zonder de bedrading of luidspreker te zien. Dit is een ultiem voorbeeld van custom install toepassen van techniek.
  • Op gebied van Multimedia. Uw eigen bioscoop, overal uw eigen muziek beluisteren, foto’s bekijken van vakanties, allemaal mogelijk waar dan ook in huis vanuit een centrale gestuurde bibliotheek. Makkelijk zelf te beheren en ideaal om elk individueel van het gezin zijn eigen vrijetijd besteding te vervullen. Eenvoud en gemak en zonder het gebruik maken van de vele CD, DVD, BluRay hoesjes.
  • Op gebied van Control. Er bevinden  in een woning nogal wat technieken in de diverse ruimtes. Soms struikelt u over de vele afstandsbedieningen. Om al deze zaken overzichtelijk te kunnen bedienen is het bijna een must om dit te bundelen in een grafisch makkelijk te bedienen schil. Een schil die het mogelijk maakt om de vele verschillende toepassingen, op de eigen manier, op de plek waar het thuis hoort te bedienen. We zijn ervoor om al deze elementen te integreren.