Op Kantoor

hoofdfoto multimedia presentatieruimte

 Communiceren & Presenteren:

 

Anno nu kunnen we internet toegang niet meer wegdenken in een overleg of presentatie. Het toevoegen van multimediale middelen in uw boodschap moet een middel zijn, eenvoudig snel toepasbaar en niet opvallend aanwezig zijn in de ruimte.  Belangrijke zaken hierin zijn:

  • Makkelijke bediening met een druk op de knop start het gehele systeem. Desgewenst aanpassen van licht, raamdecoratie, beamers, multiple LCD schermen, Audio & overige apparatuur.
  • Eenvoudig aansluiting van uw eigen notebook koppelen op het systeem. We voorzien tafels desgewenst van weggewerkte panelen met alle aansluitingen. Onzichtbaar indien u geen apparaten wilt gebruiken en met een klik zijn uw voorzieningen zijn bereikbaar!
  • Het verbeteren van de verstaanbaarheid in de ruimte. Middels luidsprekers volledig aan het oog onttroken geeft dit een minimale impact aan voorzieningen met het verbeteren van de verstaanbaarheid van de stem.  Of middels surround geluidsopstellingen de impact vergroten van uw goal.
  • Communiceren met andere branche kantoren. Met het toepassen van multimedia zaken zoals video conferencing en of uitwisselen van data tijdens het overleg zullen deze middelen een wezenlijk onderdeel worden van uw overleg. Media toepassingen inzetten in een dergelijk overleg versnelt dan elkaars doelstellingen.

vergaderingruimte