Uw Boot

uw jacht home autotainment hoofdfoto

De komst van internet heeft veel veranderd. Waar we in het verleden bij het wegvaren vanuit de haven er een avontuur begon waarbij elke minuut onvoorspelbaar was zijn we nu voorzien van vele systemen voor het behouden kunnen varen. technieken tbv het veiliger kunnen varen, weersveranderingen vooraf meegenomen kunnen worden in het bepalen van de route. Hedendaags zijn de mogelijkheden op veel plaatsen nog verder toegenomen. Zoals het een kunnen zijn van uw woning, vakantieverblijf, bedrijf en jacht. We hebben ervaring in het toepassen van de volgende zaken aan boord:

  • Domotica, Het implementeren van een lichtstuursysteem, temperatuurregeling. middels deze techniek integreren we uw woning, uw kantoor en uw jacht tot een. Desgewenst bieden we de mogelijkheid om de objecten van waar dan ook te kunnen bedienen, te controleren te kunnen beveiligen.
  • Audio & Visuele integratie. Zoals thuis genieten van tv kijken, of desgewenst home theater aan boord. Te bedienen uiteraard met dezelfde appje op uw smartphone of tablet. Uiteraard maken we gebruik van de benodigde zeewaardige producten.
  • Multimedia integratie. Het aanleggen van uw eigen bibliotheek van muziek, foto’s en films om zo waar dan ook gebruik te maken van uw eigen bibliotheek. te bekijken op het grote scherm, in de bioscoop, op je tablet, desnoods op je eigen smartphone.
  • Bewaking. Zeebestendige camera’s waken over uw eigendom, ook wanneer u er niet bent. Alles over het internet te bekijken, desgewenst worden de beelden bij u thuis opgenomen en dus ten alle tijden terug te kijken.