Domotica

hoofdfoto domotica home autotainment

Home Automation Integratie

Home Autotainment Benelux realiseert een koppeling van alle gewenste systemen. Of het nu gaat om beveiliging of communicatie of entertainment of home automation, verlichting en CV sturing. Al deze zaken zijn te integreren met als voordelen:

  1. Een user interface. Of u de CV bediend vanuit uw kantoor of vanuit huis, een en dezelfde interface.
  2. Mogelijkheden tot het distribueren van zaken zoals muziek, films, vooraf opgenomen programma’s.
  3. Aansturen van uw totale verlichting vanuit elke ruimte.
  4. Toegangscontrole vanuit elke ruimte met de hoogste mate flexibiliteit.
  5. Vrijheid van het delen van entertainment.
  6. Gebruiksgemak en bedieningsgemak
  7. Energie management
  8. Anyplace, anytime, anywhere, het gemak van een huisautomatiserings systeem.

Toegepaste systemen:

Om onafhankelijk te blijven en in te kunnen spelen op uw vraag,  tav budgetten mogelijkheden tav de (bestaande) bouw, zijn we partner van een aantal systemen. De volgende system builders vertegenwoordigen we:

knx partnerKNX. Merken als Gira, ABB, Merten, Hager, Siemens, Schneider zijn hierbij bedrijven die samen met 300 andere partners bouwen aan een systeem, KNX genaamd. We werken hierin graag samen met uw installateur of lokale elektro installateur. Taken worden per project en kennis bepaald.

 

 

 

 

 

bticino logo Bticino is een italiaans lifestyle merk met oneindig veel afwerking aan het schakelmateriaal. Van leer tot hout kader, tot glas. Daarnaast kent Bticino het MyHome domotica platvorm. Een opensource platvorm zodat derden hier hun eigen functionaliteit kunnen toevoegen. Minder uitgebreid dan KNX maar kan prijstechnisch interessant zijn.

 

moeller draadloos Eenvoud en niet duur. Bedrijfszeker en volledig te koppelen met uw ipad of touch screens. Voordeel is de draadloze communicatie zodat u in een bestaande situatie makkelijk comfort en sferen kunt toevoegen.